24/04/2018

Una de las grans sorpreses de la primera edició va ser la carrera de clàssiques. Una prova de BTT amb bicicletes originals de més de 25 anys.

Grans noms dels inicis del mountain bike no van voler perdre’s aquest gran moment, que va ser molt vibrant i carregat d’emoció, ja que va traslladar a participants i espectadors als anys 90. Els participants van poder recordar lluites del passat i s’ho van passar d’allò més bé, muntant bicicletes de museu que ells mateixos han cuidat durant tants anys.

Per aquesta es repeteix la fórmula, un format ‘cursa’ a l’antiga, plena de bon humor i bon rotllo. Amb un recorregut d’apròximadament 4km, es donaran 3 voltes que faran rememorar carreres imborrables a les ments dels corredors i dels seguidors del Mountain Bike.

La prova se celebrarà el dissabte 9 de juny a les 15h, utilitzant una part del recorregut de la Super Cup Massi, on seguidament hi haurà la prova exclusiva de fèmines C1.

L’essència de la BTT estarà a Girona. No dubtis a venir a participar!

Hi ha places limitades pels 100 primers en inscriure’s. Grans estrelles de la història del mountain bike, ja ha confirmat la seva presencia. No et ve de gust córrer amb ells? Treu-li la pols a la teva bicicleta i viu una experiència que serà inoblidable.

Per aquesta edició pots inscriure’t a ticketoci.net, on has d’especificar la bici que portaràs.

La competició és el de menys, emporta’t l’experiència i torna a sentir les carreres de BTT de fa anys.