El 5 de novembre s’obren inscripcions limitades per descobrir un territori únic.

Girona és una regió ideal per anar amb bicicleta i per això, en un festival ciclista com Sigui Otter Europe, no podia faltar una prova per a aquells enamorats del ciclisme de carretera. Serà un viatge inoblidable per als amants del cicloturisme.

Una sortida no competitiva sense presses que busca que tots aquells ciclistes aficionats a la carretera, gaudeixin del paradís ciclista, el diumenge 31 de maig. Recorreguts molt variats amb petites ascensions per carreteres estretes, amb total tranquil·litat perquè es pugui gaudir al màxim de paisatges increïbles i es pugui sentir la màgia dels petits pobles de la zona.

Dos recorreguts a mida
Es podrà escollir entre dues distàncies (100 i 140Km), perquè cada participant gaudeixi al màxim. Traçats que creuaran la zona interior de Girona fins a arribar a vorejar la Costa Brava.
Les ascensions a ports clàssics gironins que permetran explorar en bicicleta de carretera un territori meravellós. I més, sense tenir cap tipus de pressió. Cada participant s’ha de marcar el seu ritme per no perdre detall de cada racó de la ruta.

Sea Otter Europe, el millor lloc on acabar
Un cop completats els recorreguts, es podrà gaudir d’un complet avituallament situat just a l’entrada del festival. Recuperar forces i moment per poder descobrir totes les novetats del món de les dues rodes, en un ambient inigualable.

Del 29 al 31 de maig de 2020 espera un cap de setmana rodó per a tots els ciclistes, amateurs i professionals.