Un sincer agraïment per a tot el recolzament rebut per part de: les administracions, els sponsors, els expositors, els participants i l’equip Sea Otter Europe

Aquest any ha sigut tot incertesa. Cada dia es tractava de superar dies complicats, lluitar contra canvis diaris i estar sempre connectats a les notícies per a saber quins eren els següents passos a seguir.

Encara que l’esdeveniment tenia una excel·lent nota seguint les mesures de seguretat, la cancel·lació del festival ciclista – que no de les proves esportives – va ser la millor idea a seguir. Aquest cap de setmana hem celebrat els esdeveniments esportius, i ha sigut genial!

 

Es tracta de l’adherència

El que és segur es l’adherència que té la Sea Otter People. Que en temps complicats, a on la lluita ens ha acompanyat dia rere dia, l’adherència, al resistència i l’esperança de seguir endavant ha sigut present, gairebé ha sigut palpable.

Volem agrair de tot cor a les administracions, per a acollir un esdeveniment malgrat el delicat moment d’organitzar trobades que es tracten de reunir a gent. Les mesures de seguretat per a prevenir el Covid s’han aplicat amb èxit.

Volem agrair a patrocinadors i expositors que han estat presents juntament amb nosaltres fins al darrer minut. La lluita ha sigut compartida i el recolzament rebut mutu, i això ens va animar a seguir endavant.

Finalment, gracies a tots els participants que van poder aplaçar la seva inscripció per a l’edició de Setembre. A tots ens encanta el ciclisme i organitzar un esdeveniment així va ser un gran plaer. Sabem que totes les mesures van ser bastant tedioses a seguir, però tots ho vam fer molt bé en la seva posada en escena!

Finalment, gràcies a l’equip Sea Otter Europe per a fer-ho realitat.

Tenim un peu al 2021

Ara, i encara enmig de la voràgine del 2020, ja estem esperant l’arribada de l’edició 2021! Estem llestos per a organitzar el millor festival de bicicletes d’Europa i compartir tota l’esperança i positivitat que hem estat acumulant al llarg de la temporada. El ciclisme és un gran esport, i a través d’un festival com Sea Otter Europe pensem que és el millor reconeixement que li podem fer.

Tornarem, més forts que mai! Les dates es donaran a conèixer pròximament, i esperem comptar amb tu!