<<Amb proves de nivell UCI i per tant, objectiu clar per a corredors de primer nivell mundial>>

El festival de Sea Otter Europe Girona Costa Brava és una suma d’infinitat d’aspectes. Un d’ells té a veure amb les seves innombrables proves esportives. Algunes d’elles amb nivell UCI i per tant, objectiu clar per a corredors de primer nivell mundial. En aquest cas, a més, el fet que aquestes proves se celebrin en el marc d’un dels festivals ciclistes més importants del món, fa que sigui un veritable aparador per a ells i els seus patrocinadors, les marques volen mostrar les seves novetats i molts corredors patrocinats per les marques també volen estar presents en aquest gran aparador que els dóna visibilitat.

Alguns fins i tot fan “doblet” i participen en dues proves com ara el campió holandès de marathon Hans Becking de l’equip DMT Racing team que participarà a la Scott Marathon Cup i a la Super Cup Massi; també Francesc Guerra i Enrique Morcillo del BUFF-SCOTT faran doblet de curses, també Ever Alejandro Gomez de l’equip Olympia Factory Cycling Team competirà en les dues carreres també.

El diverses vegades campió del món de marathon Tiago Ferreira i el seu company Jose Dias de l’equip DMT racing Team així com Luis Leao Pinto, de l’equip BUFF-SCOTT participaran a la Scott Marathon Cup.

A la Super Cup Massi que és UCI C1 la llista d’estrelles és interminable: Carlos Coloma, Josep Duran i Rocío de l’Alba de l’equip BH Temple Cafès UCC; Pauline Ferrand-Prevot de l’equip Canyon Factory Downhill Team; de l’equip Massi tindrem a Thomas Griot, Pasquine Vandermouten i Loana Lecomte; la nova estrella naixent local Jofre Cullell i la seva companya Claudia Galícia de l’equip Megamo Factory Team; David Valero, Catriel Soto i Natalia Fischer, del potent MMR Factory Racing Team

A la carretera, destaquem el critèrium en homenatge a Alberto Losada que se celebrarà el dissabte a la tarda i servirà com a prèvia a la cicloturista de diumenge. Tots dos esdeveniments tindran sortida a l’Avinguda Xavier Cugat, just davant de l’accés principal del festival. A més del propi Alberto Losada, noms destacats del ciclisme de carretera com “Purito” Rodríguez, Joan Horrach, Charlín Scott, Ángel Vicioso, Oliver Avilés, Ángel Edo, Joan Horrach, Josep Jufré, Dorian Godon, entre molts d’altres no es perdran l’esdeveniment .

Un veritable univers d’estrelles que podrem veure en les diferents proves esportives del festival Sea Otter Europe. Els qui decideixin participar en alguna d’elles ja saben amb qui poden mesurar-se a la línia de sortida; i per a aquells que simplement acudeixin a gaudir de l’espectacle, els espera un gran cap de setmana esportiu.