Sea Otter Europe Costa Brava Girona by Continental torna més fort que mai per liderar la recuperació post pandèmia

Per fi ha arribat, un dels festivals internacionals de ciclisme de referència a Europa torna amb forces renovades aquest proper cap de setmana. Il·lusió i molta feina durant els últims mesos ens han portat fins aquí. Les institucions, els patrocinadors, les marques, les botigues, els clubs, els aficionats, els visitants … tots tenien posada la seva mirada en aquesta cinquena edició que es recordarà segurament com la que comença a marcar la volta a la “normalitat” tan desitjada.

Ja és una gran notícia que puguem tornar a gaudir d’un gran esdeveniment ciclista d’aquesta magnitud amb presència de públic, participants en els diferents esdeveniments i les marques. Moltes de les marques que estaran presents venen des dels seus centrals europees, amb tota la seva força i presència de marca i presentant les seves grans novetats pel 2022.

Entrada gratuïta per accedir al festival

Per raons de seguretat i control d’aforaments, encara que l’accés al festival és gratuït, s’haurà de realitzar mitjançant una entrada que es pot descarregar a través del web de Sea Otter Europe a aquest enllaç. D’altra banda, s’habilitaran espais d’aparcament gratuït no vigilat amb autobusos llançadora al festival.

El demobike de Sea Otter Europe: centenars de bicicletes de test a disposició dels visitants

El demobike de Sea Otter Europe és la peça clau per a les marques que van al festival, els visitants volen provar les millors bicicletes i les últimes novetats que els ajudin a decidir-se per la seva pròxima compra i les marques ho saben i aposten al màxim portant els seus millors models i el màxim d’unitats per posar a la seva disposició.

Carretera, gravel, bicicleta de muntanya, enduro, elèctriques, urbanes … tot un paradís de centenars de bicicletes a disposició dels visitants. Sense límit de proves, totalment gratuït, un veritable parc temàtic del ciclisme a l’abast de tots els aficionats.

Des del 14 de setembre de 2021 per a algunes marques i des del dia 21 per a la resta, s’ha obert el sistema de reserva a la plataforma bike and go on es podran reservar fins a 2 test alhora. Per a la resta de marques es podrà realitzar directament en els seus estands durant el festival.

Més de 500 bicicletes de totes les modalitats estaran a disposició dels visitants per provar de forma gratuïta, les marques que han confirmat la seva assistència amb bicicletes de test són: 3T Cycling, Abus, BH, BMC, Canyon, Corratec, Cube, Factor, Fischer, GASGAS, Ghost, Granville, Husqvarna, Intense, Megamo, MMR, Öhlins, Riese & Müller, Scapin, Scott.

La inscripció pel demobike és totalment gratuïta, només cal un DNI / passaport original i portar cadascun el seu propi material de ciclisme, casc, guants, sabatilles, etc.

D’altra banda, hi haurà un servei de guarda bicicletes gratuït per comoditat i seguretat dels usuaris que s’apropin al festival amb la seva pròpia bicicleta.

Proves esportives de totes les modalitats, per a tots els nivells, tot el cap de setmana

El programa inclou 10 proves de pràcticament totes les modalitats de ciclisme: carretera, bicicleta de muntanya, gravel, enduro, ebikes …, per a totes les categories i tant per a amateurs, com a professionals de primer nivell. S’espera reunir més de 4000 participants de tota Europa entre les diverses proves previstes.

Aquestes són les proves previstes:

  • WES, UCI World ebike Series, la Copa del món de bicis elèctriques amb 2 rondes
  • Canyon Pirinexus Challenge
  • Scott Marathon by Continental
  • Copa Catalunya
  • MTB clàssic Sea Otter Europe
  • Continental Super Cup Massi
  • Canyon e-mtb experience
  • Enduro btt La Selva
  • Cicloturista Continental Ciclobrava Gran Fondo World Tour
  • Girona Gravel Ride

Inscriu-te a: www.seaottereurope.com

Els millors ciclistes del món de cada especialitat a Sea Otter Europe

 Com sempre, un gran nombre de ciclistes de diferents especialitats participaran a les diferents proves que se celebren al festival.

Continental Super Cup Massi, el medallista olímpic de l’equip BH Templo Cafés David Valero competirà en aquesta prova de la Super Cup Massi, màxim nivell com sempre a la Super Cup de Sea Otter Europe.

Scott Marathon by Continental, Hans Becking, Francesc Guerra, Enrique Morcillo, Guillem Cassú, José María Sánchez de l’equip BUFF-Scott o Titouan Carod de l’equip BMC són només alguns exemples del ventall de grans corredors de talla mundial que estaran presents en aquesta prova marathon.

Continental Ciclobrava, Jose Joaquin Rojas (Movistar Team), Ana Dillana (Movistar eTeam), Iker Lecuona (Pilot Moto GP team Tech 3 KTM), Àngel Edo i Oscar Lanza són alguns dels noms destacats que participaran en la cinquena edició de La Ciclobrava de Sea Otter Europe.

La zona Expo supera totes les expectatives en una edició de transició

Aquesta cinquena edició és la de la sortida de la pandèmia, ha estat un any de molts dubtes en el món i tot i així les marques han demostrat que tenien ganes de tornar als festivals i a contactar amb el públic final. Sea Otter Europe serà el primer festival ciclista de nivell internacional en el qual les marques i el públic final es trobaran.

Més de 150 estands amb un total de 195 marques confirmades i gairebé un 80% de l’espai total expo ocupat amb expositors procedents d’una llista llarga de països de tot el món.

Horaris festival:

Divendres 24/9/21 de 16 a 20 hores

Dissabte 25/9/21 de 9 a 20 hores

Diumenge 26/9/21 de 9 a 15 hores

Més informació: www.seaottereurope.com